Впав у Азовське море: росіяни заявили про втрату ще одного свого гелікоптера Ка-52 

Впав у Азовське море: росіяни заявили про втрату ще одного свого гелікоптера Ка-52 

Російські окупанти втратили ще один свій гелікоптер. Так, 1 вересня у акваторії Азовського моря розбився російський Ка-52, пишуть росЗМІ.

Попередньо відомо, що гелікоптер впав приблизно за 1,5 км від берегової лінії. На момент падіння на борту повітряного судна перебували двоє членів екіпажу. Їх нібито евакуювали під час рятувальної операції.

Причиною падіння гелікоптера окупанти називають погані погодні умови. Того дня в регіоні був густий туман. Саме він, стверджують росіяни, і став причиною падіння Ка-52.

Нагадаємо, Збройні сили України за минулу добу, 3 вересня, знищили ще 460 російських окупантів. Таким чином кількість ліквідованих загарбників з початку повномасштабного вторгнення становить понад 265 тис. солдатів. Також Сили оборони вже знищили 316 російських гелікоптерів та 315 літаків.

Як повідомляли "Ми-Україна", гелікоптер російських окупантів Мі-8 здійснив посадку на аеродромі у Полтавській області. Це виявилася спецоперація української розвідки. Голова ГУР МО Кирило Буданов заявив, що українським спецслужбам вдалося домовитися з пілотом російського гелікоптера Мі-8 і повітряне судно перегнали в Україну.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.