Ворог знову атакував Запоріжжя КАБами: семеро поранених 

Ворог знову атакував Запоріжжя КАБами: семеро поранених 

Російське окупаційне військо вкотре завдало удару по Запоріжжю. Для атаки на обласний центр противник використав керовані авіабомби (КАБ), є поранені. 

За даними поліції, обстріл Запоріжжя стався в проміжок з 21:30 до 21:52 24 вересня. По місту було завдано чотири удари.

Атака призвела до руйнувань на території міського кладовища та в приватному секторі. Вибухова хвиля та уламки пошкодили житлові будинки, гаражі, господарські споруди, автомобілі та об'єкти інфраструктури.

На ранок відомо про сімох постраждалих внаслідок обстрілу.

"Троє поранених у лікарні. Четверо від госпіталізації відмовилися", - уточнив голова ОВА Іван Федоров.

Поліція наразі документує наслідки ворожих влучань та продовжує оцінювати масштаби руйнувань.

Загалом за добу 24 вересня Запорізька область пережила 397 ударів по восьми населених пунктах регіону, що призвело до значних руйнувань та пошкоджень цивільної інфраструктури.

Російські війська застосували різноманітні види озброєнь. Окрім авіаційних ударів по Запоріжжю, Левадному, Білогір'ю та Новоандріївці, ворог бив дронами по Гуляйполю, Новоандріївці, Роботиному, Малій Токмачці Левадному та Малинівці. Також агресор застосував РСЗВ, завдавши сім ударів по Гуляйполю, Новоандріївці, Малій Токмачці, Малинівці та Роботиному. Ще 144 рази ворог відкривав вогонь по території Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного з артилерії.

Внаслідок цих атак було зареєстровано 202 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ворог у ніч проти 25 вересня атакував Україну ракетами різних типів і безпілотниками. Сили ППО знищили чотири керовані авіаційні ракети та 28 дронів.

Головне