Ворог збільшив дальність КАБів, якими постійно обстрілює Запоріжжя

Ворог збільшив дальність КАБів, якими постійно обстрілює Запоріжжя

Армія росії модернізувала керовані авіаційні бомби, якими атакує Запоріжжя, що збільшує їхню дальність. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин.

"Приблизно місяць тому ворог почав застосовувати керовані авіаційні бомби по центру Запоріжжя. Запоріжжя знаходиться за 30 кілометрів до лінії бойового зіткнення. Це говорить про те, що противник вніс певні зміни в конструкцію цих авіаційних бомб, тепер вони долітають значно далі, ніж раніше", - йдеться в повідомленні.

Волошин наголосив, що окупанти почали застосовувати модернізовані авіабомби і проти інших міст України.

Зазначається, що така тактика спрямована насамперед проти мирного населення, цивільної інфраструктури та енергетичних об'єктів.

Нагадаємо, що СБУ разом із Нацполіцією затримала сімох осіб у різних регіонах, які намагалися незаконно продавати трофейну зброю окупантів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на митному посту "Тиса", вночі 21 жовтня, під час перевірки автомобіля митники виявили великий арсенал вогнепальної та холодної зброї, яку намагався незаконно перемістити через кордон 61-річний громадянин Литви.

Головне