Ворог завдав ракетного удару по Миколаївщині, є загиблі

Ворог завдав ракетного удару по Миколаївщині, є загиблі

Окупаційна армія російської федерації ввечері, 18 жовтня, завдала ракетного удару по одному з населених пунктів Миколаївської області. У результаті атаки загинули двоє людей.

Про це повідомили у МВС України та начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

"О 20:30 ворог здійснив атаку на населений пункт, що належить до Степівської громади. В результаті цього нападу загинула жінка, і рятувальники здійснили операцію по вилученню її тіла з-під завалів зруйнованої будівлі. Ймовірно, ще одна людина може перебувати під завалами. Також є інформація про одного пораненого", - написав Кім.

Він мзауважив, що внаслідок обстрілу зазнали пошкодження житлові будинки та сільськогосподарське підприємство.

У МВС заявили, що тіла загиблих були вилучені рятувальниками із-під завалів руйнувальної будівлі, що належала закладу громадського харчування. Також у відомості підтвердили, що ще одна людина отримала поранення.

Ввечері 18 жовтня жителі Миколаєва почули гучний вибух. За інформацією моніторингових груп, окупанти могли застосувати балістику.

Нагадаємо, внаслідок авіаудару по Дружелюбівці Харківської області рятувальники знайшли тіло третього загиблого.

Рятувальники розповіли, що загиблий українець є сином 57-річного чоловіка та 54-річної жінки, які теж померли від ворожої атаки. Відомо, що у чоловіка залишилася дружина й двоє неповнолітніх дітей

Крім того, в населеному пунті постраждала жінка 65 років. Вона отримала травми грудної клітини та вибухові поранення, Наражі жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в МВС назвали кількість українців, які зникли безвісти через війну.

Головне