Ворог ввечері завдав ракетного удару по Запоріжжю: в ОВА повідомили про наслідки

Ворог ввечері завдав ракетного удару по Запоріжжю: в ОВА повідомили про наслідки

Військовослужбовці рф здійснили черговий ракетний удар по Запоріжжю 21 грудня ввечері. Внаслідок атаки в обласному центрі зафіксовані руйнування, інформує очільник місцевої ОВА Юрій Малашко. 

"Приліт" по Запоріжжю стався о 18:38. Яким тип ракет та яка саке кількість снарядів була використана для атаки місцева влада не уточнила. 

"Внаслідок атаки постраждала цивільна інфраструктура. Інформація щодо потерпілих не надходила", - розповів Малашко. 

Повітряна тривога в області оголошувалась о 18:27, відбій пролунав о 18:52. Нині "червоними" на карті є Миколаївщина та Херонщина, Повітряні сили ЗС України попереджають про вже традиційний вечірній наліт ударних дронів. 

Як відомо, минулої доби ворог відкривав вогонь по двох десятках міст та сіл Запорізької області, серед яких: Новодарівка, Новоданилівка, Мала Токмачка, Роботине, Гуляйполе, Полтавки та П'ятихатки. Росіяни гатили по населених пунктах зі ствольної та реактивної артилерії, а також завдала ураження із застосуванням БпЛА. - загалом зафіксовано майже 140 ударів. Відомо про сім випадів руйнувань будинків та об'єктів інфраструктури, однак минулось без поранених або загиблих. 

Нагадаємо, 21 грудня окупанти вдарили по Нікополю, ворожий снаряд поцілив по багатоповерховому будинку. В результаті атаки - один загиблий та людей поранених.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські загарбники цієї ночі завдали вогневого ураження і по Сумщині. Вночі накрив з мінометів Краснопільську громаду.

Головне