Ворог вночі знову атакував "шахедами": скільки збила ППО

Ворог вночі знову атакував

Російське окупаційне військо вночі 6 січня атакувало Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Як інформують Повітряні сили ЗСУ, для атаки противник застосував два дрони-камікадзе. 

Українські оборонці з викликом впорались і ліквідували всі засоби повітряного нападу. ППО відпрацювала по "шахедах" в межах Миколаївській та Хмельницькій областях.

"Цієї ночі знищено два ворожих БпЛА Shahed-136/131, які окупанти випустили з району Приморсько-Ахтарськ - рф", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, напередодні агресор випустив по Україні 29 дронів-камікадзе, 21 з них було ліквідовано. ППО вночі та вранці відпрацьовувало по "шахедах" в шести областях. 

Нагадаємо, окупаційні війська 5 січня вдарили по агропідприємству у селі Інгулець в Херсонській області. Через атаку загарбників від отриманих поранень загинув 35-річний чоловік. Крім того, було травмовано 60-річного місцевого мешканця. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 5 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще 800 солдатів. Сили оборони України також утилізували сім танків, 16 бойових броньованих машин, 13 артилерійських систем та 16 дронів.

Головне