Росіяни вдарили по аграрному підприємству у селі Інгулець, є загиблі, - ОВА

Росіяни вдарили по аграрному підприємству у селі Інгулець, є загиблі, - ОВА

Російські окупаційні війська в п'ятницю, 5 січня, вдарили по аграрному підприємству у селі Інгулець, що в Херсонській області. Внаслідок цього є загиблий.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі. За його словами, ракетний удар був завданий по селу Інгулець у Херсонському районі області.

Через атаку загарбників від отриманих поранень загинув 35-річний чоловік. Крім того, було травмовано 60-річного місцевого мешканця. Йому надали медичну допомогу в медичному закладі, а надалі чоловік буде лікуватись амбулаторно.

При цьому, в ОВА заявили, що протягом минулої доби росіяни здійснили 125 обстрілів регіону. Зокрема, вони випустили 639 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації та безпілотників, з них - чотири типу "Shahed". По Херсону було випущено 31 снаряд. Таким чином окупанти цілились у житлові квартали населених пунктів області, об'єкти критичної інфраструктури у Херсоні та Херсонському районі та у склад гуманітарної допомоги у Бериславському районі.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у пʼятниці, 5 січня, також вчергове обстріляли Херсон. У результаті пошкоджено будинки мирних жителів та склад з гуманітарною допомогою. Внаслідок обстрілу поранення отримали чотири особи. Медики надають допомогу постраждалим, одна жінка відмовилась від госпіталізації.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російська федерація отримала від Північної Кореї балістичні ракети, якими вже почала обстрілювати територію України.

Головне