Ворог вночі вдарив по залізничній станції на Харківщині - в УЗ озвучили наслідки

Ворог вночі вдарив по залізничній станції на Харківщині - в УЗ озвучили наслідки

Російська армія вночі 1 серпня завдала черговий ракетний удар по залізничній інфраструктурі України. Цього разу ціллю стала одна із залізничних станцій Харківської області, інформує "Укрзалізниця".

Внаслідок обстрілу постраждала провідниця, яка отримала осколкові поранення голови. Їй було надано першу медичну допомогу на місці, але від подальшої госпіталізації жінка відмовилась. 

Атака призвела до значних пошкоджень залізничного майна та інфраструктури.

"Серед пошкодженого – два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Також є руйнування колій та засобів електропостачання", - зазначили в УЗ.

Попри завдані пошкодження, залізничний оператор продовжує забезпечувати рух поїздів. До графіків руху приміських поїздів внесено точкові зміни, а поїзди далекого сполучення продовжують рух із використанням резервних тепловозів.

Нагадаємо, в Харківській ОВА повідомили, що у селі Новоосинове Куп'янського району о 05:13 внаслідок обстрілу було пошкоджено гараж, автомобіль та два приватні будинки. Трагічним наслідком атаки стала загибель чоловіка.  Противник після опівночі також здійснив ракетний удар із застосуванням ракети "Іскандер-М" по місту Ізюм, постраждала 58-річна жінка.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в "Укрзалізниці" підтвердили, що 16 липня в поїзді "Запоріжжя - Ужгород" через спеку померла людина. У вагоні, де їхала жінка, не було кондиціонера

Головне