Ворог вчергове обстріляв Запорізьку область, є поранені (фото)

Ворог вчергове обстріляв Запорізьку область, є поранені (фото)

Російські військовослужбовці атакували населені пункти Запорізької області, в результаті постраждали двоє мирних жителів в Степногірську та Гуляйполі. Про це повідомляє очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Відомо, що протягом доби ворог 156 разів обстрілював територію області. 

"Через російські обстріли на Запоріжжі поранені двоє цивільних... Внаслідок ударів постраждали двоє людей - в Степногірську та Гуляйполі", - зазначив Федоров.

Крім того, у населених пунктах зруйновано житлові будинки та господарчі споруди.

Також минулої доби російська армія здійснила авіаудар по прифронтовому Оріхову. Внаслідок агресії рф виникла пожежа на об'єкті цивільної інфраструктури міста. 

На місце події оперативно прибули рятувальники, які ліквідуважи наслідки удару.

"Всього від ГУ ДСНС для ліквідації пожеж та надання допомоги залучалось 29 рятувальників і 6 одиниць техніки", - розповіли співробітники ДСНС. 

Нагадаємо, що російські окупаційні війська дронами атакували Зміївську громаду Харківської області, в результаті спалахнули будівлі готелю, літнього майданчика та ресторану.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на трасі Мар‘янське-Берислав, що в Херсонській області ворожий боєприпас влучив в цивільний автомобіль. Внаслідок цього він спалахнув.

Головне