Ворог обстріляв пожежно-рятувальну частину на Донеччині, – ДСНС

Ворог обстріляв пожежно-рятувальну частину на Донеччині, – ДСНС

Російські окупанти обстріляли пожежну частину у Миколаївці Донецької області. Особовий склад та пожежно-рятувальна техніка не постраждали.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Ввечері, 14 травня, ворожий удар стався у місті Миколаївка Краматорського району.

Внаслідок вибухової хвилі та обвалів було пошкоджено скління та конструкцію віконних рам, двері, ворота для в'їзду в гараж пожежно-рятувальної частини та ворота двох будівель боксів.

"На щастя, особовий склад та пожежно-рятувальна техніка не постраждали. росія вкотре показала обличчя підступності та цинізму", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, російські окупаційні війська обстріляли Миколаїв. Близько опівдня в місті відбулися два вибухи. Внаслідок обстрілу наразі відомо про трьох постраждалих. Стан середньої тяжкості у всіх.

Також ворог неодноразово бив по Харкову та області. Напередодні окупанти обстріляли три райони Харкова з різного виду озброєння, зокрема С-300, БпЛА та УМБП Д-30. Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, заклад освіти та цивільні автомобілі.

Згодом в ОВА розповіли про стан постраждалих внаслідок удару по Харкову.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Харківському напрямку російські окупаційні війська не ведуть атаки проти позицій ЗСУ. Ворожі сили намагаються закріпитися на поточному рубежі та проводять перегрупування.

Головне