Ворог атакував обʼєкт інфраструктури у Криворізькому районі, - ОВА

Ворог атакував обʼєкт інфраструктури у Криворізькому районі, - ОВА

Російські окупаційні війська атакували обʼєкт інфраструктури у Криворізькому районі Дніпропетровської області в ніч проти четверга, 23 листопада.

Про це заявив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі. За його словами, вибух у районі пролунав близько опівночі.

"Ворог спрямував ракету на об'єкт інфраструктури. Минулося без загиблих та постраждалих", - повідомив голова ОВА регіону.

Крім того, вночі по Червоногригорівській громаді, що в Нікопольському районі, російська армія цілила з важкої артилерії. Там також немає загиблих та постраждалих.

Інші деталі ночі Лисак не повідомив. Однак, напередодні, ввечері 22 листопада ворог також здійснив обстріл з артилерії міста Марганець, випустивши більш ніж десяток снарядів. На Нікополь також було спрямовано чотири ударні дрони. Внаслідок атаки була пошкоджена мережа водопостачання. Водночас почали спостерігатись перебої з централізованою послугою у Нікополі та кількох навколишніх населених пунктах.

Нагадаємо, армія рф здійснила обстріл по житлових кварталах Херсона із тимчасово окупованого лівого берега, що призвело до поранення 45-річного чоловіка. Інцидент стався близько 1-ї години. Постраждалий отримав мінно-вибухову та акубаротравму. Йому була надана медична допомога. Крім того, під час обстрілу було пошкоджено квартиру потерпілого.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, правоохоронці отримали виклик від занепокоєної сестри, яка повідомила про те, що її 38-річний брат перебував у нестабільному стані. Він заблокував себе в квартирі разом зі своїм 6-річним племінником і матір'ю та відмовлявся відпускати їх. Чоловік тримав при собі ножі та сокиру. 

Головне