Ворог атакував із чотирьох боків: Лисогор про активізацію росіян на Луганщині

Ворог атакував із чотирьох боків: Лисогор про активізацію росіян на Луганщині

Російські окупанти напередодні, 10 листопада, після довгої перерви суттєво активізував бойові дії в Луганській області. Також військові армії рф потужно обстрілювали Невське та населені пункти поблизу нього, розповів очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

"Противник атакував із чотирьох боків на Луганщині – такої інтенсивності не спостерігалося вже дуже давно. Бойові дії відбулися в районах Стельмахівки, Новоєгорівки, Невського та на території Серебрянського лісу", - зазначив він. 

За його словами, жителі села Невське, що у Сватівському районі області, пережили один з найсильніших обстрілів за останні тижні. Військовослужбовці рф завдали майже півсотні ударів по населеному пункту. Ворог гатив по житлових будинках на п'яти вулицях села. 

На додачу, упродовж всієї минулої бойової доби підрозділи армії рф робили спроби штурмів у бік Невського.

Нагадаємо, днями у тимчасово окупованому Луганську стався вибух, в результаті якого загинув відомий колаборант Михайло Філіпоненко, який володів посадою "депутата народної ради ЛНР" та очолював управління "народної міліції". Місцеві медіа кажуть, що той "трагічно загинув" після підриву авто. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, на ТОТ Луганщини гауляйтери стали призивати до лав армії рф студентів денної форми навчання, яких попередньо відправили назад з фронту після так званих "перших виборів". Таким чином виходить, що після голосування їм трохи дали можливість вчитися, а тепер знову відправили на війну. Тільки цього разу це вже більш-менш офіційно.

 

 

 

 

 

Головне