Ворог вранці вдарив по Бериславу: від атаки дрона постраждало четверо осіб

Ворог вранці вдарив по Бериславу: від атаки дрона постраждало четверо осіб

Російське окупаційне військо вранці 18 вересня здійснило удар по Бериславу на Херсонщині. Місто атакували з дрону, інформує очільник місцевої ОВА Олександр Прокудін.

Противник обрав за ціль місце скупчення людей, а саме місцеву автостанцію. З безпілотника росіяни скинули туди вибухівку. В результаті атаки ушкоджень зазнали четверо осіб.

"Поранені – це троє чоловіків, 75, 56 та 73 роки, а також 67-річна жінка. Усі постраждалі зараз знаходяться у лікарні. Медики надають їм допомогу", - зазначили в ОВА.

Окрім того, Прокудін розповів про обстріл Миколаївки, який агресор здійснив напередодні, 17 вересня, ввечері. Внаслідок атаки, спрямованої на оселі місцевого населення, загинув чоловік 40 років, ще один - отримав ушкодження.

Нагадаємо, Херсонщина всю ніч проти 18 січня перебувала під ворожим вогнем. Внаслідок обстрілів загинуло двоє людей, є поранені. В результаті атак загинув чоловік у Херсоні та жінка в Кизомисі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія вночі 18 вересня вкотре здійснила обстріл Одещини. Росіяни цілили по Ізмаїльському району. Силами та засобами протиповітряної оборони було збито 11 “шахедів” в небі над Одеською областю. В ОВА повідомили, що “прилетіло” по рекреаційній інфраструктурі Вилково.

Головне