Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Латвії, - ЗМІ

Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Латвії, - ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 11 січня, прибув з офіційним візитом до Латвії. Там він, зокрема, зустрінеться з президентом країни.

Про це повідомило видання Delfi. Як зазначається, серед планів українського президента під час візиту - обговорення двостороннього співробітництва між Латвією та Україною. Крім того, будуть обговорені питання підтримки в боротьбі з російською агресією та євроатлантична інтеграція України.

Офіційна церемонія зустрічі відбудеться в Ризькому замку запланована 16:15 11 січня. Після цього також відбудеться зустріч делегацій Володимира Зеленського та президента Латвії Едгарса Рінкевичса.

Після зустрічі також проведуть спільна пресконференція Зеленського та Рінкевичса для журналістів.

Під час візиту до Латвії Зеленський має намір зустрітись також з головою Сейму Дайгою Мієрінею та прем'єр-міністром Евікою Силінею.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прибув до столиці Естонії, Таллінна, у рамках офіційного візиту 11 січня. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба супроводжує президента в цьому візиті. Для Зеленського візит до Естонії буде першим після початку повномасштабного вторгнення росії та другим за час його перебування на посаді президента України.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський зустрівся з литовським колегою Гітанасом Науседою. Президент Литви висловив Зеленському й українському народові слова підтримки, а також додав, що його країна вірить в перемогу України у війні проти агресії з боку рф.

Головне