Володимир Зеленський прибув до Таллінна

Володимир Зеленський прибув до Таллінна

Президент України Володимир Зеленський прибув до столиці Естонії, Таллінна, у рамках офіційного візиту 11 січня.

Про це інформує міністр закордонних справ Естонії Маргус Тсахкна.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба супроводжує президента в цьому візиті.

"Велика честь вітати добрих друзів та союзників Володимира Зеленського та Дмитра Кулебу у Таллінні. Ми даємо потужний сигнал та запевнення Україні, що Естонія твердо стоїть на їхньому боці, і разом ми переможемо у цій війні", – зазначив Тсахкна.

Варто додати, що для Зеленського візит до Естонії буде першим після початку повномасштабного вторгнення росії та другим за час його перебування на посаді президента України. У ролі президента України вперше він відвідав Естонію восени 2019 року.

Нагадаємо, 10 січня Володимир Зеленський здійснив візит до Литви. За цей час Литва схвалила пакет довгострокової військової допомоги для України на суму 200 млн євро, а також оголосила про нові поставки на січень та лютий.

На брифінгу у Литві президент заявив, що якщо Україна програє у війні, то росія на цьому не зупиниться. Наступними жертвами російської агресії можуть стати країни Балтії, Молдова, Фінляндія, Узбекистан та інші.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський підписав закони щодо звільнення від ПДВ та мита окремих товарів оборонного призначення.

Головне