Володаря трьох премій "Ґреммі" забрали з церемонії у кайданках (відео)

Володаря трьох премій

Американський реп-виконавець Майкл Сантьяго Рендер, який виступає під псевдонімом Killer Mike, отримав на щорічній церемонії вручення "Ґреммі" одразу три премії. Проте захід для нього цим не обмежився, співака прямо по його завершенню взяли під варту. 

Як пише Reuters, жодних офіційних заяв стосовно зірки поліція Лос-Анджелеса ще не робила. 

На відеролику, який очевидці події поширили у соцмережах, видно, як у вестибюлі "Стейплс-центру" ("Crypto.com-арена"), де проходила церемонія "Ґреммі", двоє поліцейських супроводжували Killer Mike "зі скутими за спиною руками".

Журналістам The Hollywood Reporter вдалось встановити, що артиста було затримано через дрібне правопорушення, не пов'язане з церемонією. Ймовірно, йдеться про завдання побоїв.

"Репера бачили у наручниках, коли його відвели до кімнати охорони на арені Лос-Анджелеса, біля VIP-входу. Джерело додало, що "це дрібниці" і що його можуть звільнити вже сьогодні", - вказано у тексті статті.

Нагадаємо, у Лос-Анджелесі у ніч на 5 лютого відбулась щорічна церемонія вручення музичної премії "Ґреммі".Співачка Тейлор Свіфт встановила новий рекорд, ставши переможницею премії в категорії "Альбом року" вчетверте. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулого місяця ексасистентка актора Віна Дізеля звернулась до суду із позовом проти свого ексроботодавця. Аста Йонассон заявила про сексуальні домагання та незаконне звільнення
 
 

 

Головне