Вокзал у Херсоні переходить на резервне живлення, - "Укрзалізниця"

Вокзал у Херсоні переходить на резервне живлення, -

Місто Херсон весь ранок 15 жовтня перебувало під обстрілом, внаслідок чого було вимкнено електропостачання в усьому місті. Вокзал перейшов на резервне живлення.

Про це повідомляє "Укрзалізниця".

У результаті атаки СУ-34 двома корегованими авіабомбами пошкоджено тамбури 11 вагонів поїзда №102, що прямує з Херсона до Києва. Важливо, що всі пасажири поїзда залишилися цілими, інші збитки включають декілька розбитих вікон, які будуть відремонтовані.

На щастя, поїзд покинув зону обстрілу і продовжує свій рух згідно графіку.

Також, за інформацією начальника Херсонської міської влади, у місті зникла можливість зв'язку, інтернет не працює. Він закликав мешканців робити запас води та, у разі потреби, звертатися до пунктів незламності, де працюють генератори, забезпечено достатнім запасом їжі та води.

Нагадаємо, у неділю вранці, 15 жовтня, у Херсоні пролунав потужний вибух, після якого у місті частково зникли енерго та водопостачання. Керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив, що росіяни скинули на Херсон дві керовані авіабомби. Вони впали біля об'єкта критичної інфраструктури. Також у місті виникли проблеми з мобільним зв'язком та інтернетом.

Згодом голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін заявив, що у місті вже відновили електропостачання.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Україна успішно атакувала дронами електричну підстанцію Красна Яруга в рф.

Головне