Вночі в районі аеродрому "Бельбек" під Севастополем вдруге за добу пролунали вибухи

Вночі в районі аеродрому

В районі аеродрому "Бельбек" під окупованим Севастополем вдруге за добу лунали вибухи. Про це повідомив партизанський рух "АТЕШ".

Пошкоджено головний артилерійський склад російських загарбників.

За інформацією партизанського руху "АТЕШ", влучення та детонація відбулися на головному складі ракетно-артилерійського озброєння (в/ч 80189). На цьому складі зберігалася більшість ракет для літаків Су-27, Су-30 та МіГ-31.

Начальник центру стратегічних комінікацій Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук наразі не підтвердив цю інформацію.

Також, за словами представхників руху "АТЕШ", зафіксовано значні пошкодження інфраструктури аеродрому внаслідок вторинної детонації.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 15 травня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1500 солдатів. Сили оборони України також знищили майже два десятка танків, 30 бойових броньованих машин, 27 артсистем та близько сотні одиниць автотехніки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація на Запоріжжі останніми місяцями залишається незмінною, ворог постійно атакує прифронтові мирні міста та села області. За минулу добу агресор 230 разів відкривав по них вогонь, розповів в ефір Ми-Україна" очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Головне