Вночі окупанти випустили по Україні 10 ракет та 14 "шахедів"

Вночі окупанти випустили по Україні 10 ракет та 14

Повітряні Сили в ніч на 12 лютого 2024 року знищили 14 “шахедів” та керовану авіаційну ракету Х-59 в межах шести областей України. Про це повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

Росіяни атакували 6 зенітними керованими ракетами С-300 (Донецька), три крилатими ракетами Х-22 (Воронезька), керованою авіаційною ракетою Х-59 (Запорізька), а також 14 "шахедами" (Приморсько-Ахтарськ, Курськ).

Збито 12 БПЛА та одну КАР Х-59 у межах Чернігівської, Сумської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської областей.

Винищувач-бомбардувальник Су-34 воїни повітряного командування "Схід" приземлили близько 6:00 на Східному напрямку.

“В результаті бойової роботи знищено 14 “шахедів” та одну керовану авіаційну ракету Х-59 у межах Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської та Запорізької областей”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупанти сьогодні атакували Херсон, внаслідок чого загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Регіон обстріляли 39 разів. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок нічного обстрілу кілька ракет влучили по Краматорську і Слов'янську Донецької області, унаслідок чого загинули щонайменше дві людей. Також сталося влучання "шахедів" в інфраструктурний об'єкт на Полтавщині.  Про це повідомили  Повітряні сили.

Головне