Вночі армія рф обстріляла Дніпровський район Херсона: загинула жінка

Вночі армія рф обстріляла Дніпровський район Херсона: загинула жінка

Минулої ночі росіяни обстріляли один із районів Херсону, загинула літня жінка. Про це повідомляє начальник Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочко.

Вночі армія рф обстріляла Дніпровський район міста.

За інформацією начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочко, внаслідок цієї атаки загинула жінка 1947 року народження. Тіло з-під завалів деблокували рятувальники.

"Вночі армія рф обстріляла Дніпровський район міста. Внаслідок цієї атаки загинула жінка 1947 р.н. Тіло з-під завалів деблокували рятувальники. Співчуття рідним", - написав він у телеграм-каналі в середу.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 23 липня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1100 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили майже півтора десятка танків, 13 бойових броньованих машин, 65 артсистем та літак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська концепція морських десантів, яка була ефективною десятки років тому, вже не відповідає сучасним реаліям війни. Так колишній заступник начальника штабу ВМС України Андрій Риженко, який обіймав посаду з 2004 по 2020 рік, оцінив потенційну загрозу морського десанту з боку рф на Одесу. 

Головне