Внаслідок удару по Одесі загинули ексзаступник мера міста та командир батальйону "Цунамі"

Внаслідок удару по Одесі загинули ексзаступник мера міста та командир батальйону

Атака балістичним озброєнням на Одесу 15 березня забрала життя 16 осіб, серед яких - колишній перший заступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін та екскерівник патрульної поліції Одещини, командир батальйону "Цунамі" Олександр Гостіщев.

"Неймовірно важка втрата для всіх нас. Професійна та порядна людина, талановитий менеджер та справжній друг. Його спадщина - це сучасні транспортні розвʼязки, надана міжнародними партнерами техніка та багато ефективних рішень для покращення міського простору", - написав одеський міський голова Геннадій Труханов про свого колегу. 

"Не можу повірити… Санька, як же так… Ти з 2014 на війні… Спочатку Дніпро-1, потім Національна Поліція, Потім Батальйон "Цунамі" Лють… Пройшов Багато…! Ти був достойним сином нашої неньки", - прокоментував трагічну загибель Олександра Гостіщева боєць воїн 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Євген Тєрєхов.

Нагадаємо, ракетний удар по по Одесі росіяни здійснили у п'ятницю, 15 березня, посеред білого дня. Для атаки на мирне місто ворог застосував балістичні ракети типу "Іскандер-М", запускав їх з території захопленого ним Криму. Удар був подвійним: перший - прийшовся по цивільній інфраструктурі, повторний - був здійснений, коли на допомогу пораненим на місце влучання прибули екстрені служби. Щонайменше пʼятьох рятувальників госпіталізували до лікарні, деякі з них у важкому стані і один надзвичайник загинув на місці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за останніми даними, ракетний удар по Одесі 15 березня забрав життя 16 осіб, ще 73 - отримали травмування різного ступеня тяжкості.  

Головне