Внаслідок російської атаки у Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського

Внаслідок російської атаки у Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського

Армія рф здійснила удар по двоповерховому житловому будинку у Дніпрі, внаслідок чого загинула дружина та донька поліцейського.

Про це повідомляє Національна поліція України.

За їхньою інформацією, молодшу доньку слідчого вдалося врятувати. 

Від влучання ворожої ракети житлова будівля на вісім квартир була зруйнована вщент. Загалом у Дніпрі загинуло четверо людей та ще 20 поранені. 

За попередньою інформацією серед тих, хто опинився під завалами, був сам поліцейський та вся його родина. Чоловіка та молодшу доньку вдалося врятувати. Дівчинку госпіталізували. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака на Київ: кількість постраждалих в столиці зросла

Крім того, поліцейський, попри отриману контузію й травми, залишався на місці ракетного удару та допомагав з розбором завалів, шукаючи вцілілих.

“На жаль, дива не сталося. Під час пошукової операції рятувальники дістали дружину та 14-річну доньку поліцейського без ознак життя. Вся поліцейська родина висловлює глибокі співчуття колезі. Розділяємо горе сім’ї, рідних та близьких”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російська армія минулої доби обстрілювала 17 населених пунктів Херсонської області. Міська громада Херсонщини пережила 10 ворожих ударів.

 

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупанти упродовж бойової доби 25 жовтня здійснили понад 4300 обстрілів по позиціях українських підрозділів та населених пунктах.

Головне