Внаслідок обстрілу Купʼянська поранений поліцейський

Внаслідок обстрілу Купʼянська поранений поліцейський

У місті Куп'янськ, що у Харківській області, отримав поранення поліцейський під час обстрілу армії російської федерації.

Цю інформацію надав начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції України в Харківській області Сергій Болвінов.

Він пояснив, що зранку 26 січня ворог відкрив вогонь по місту з міномета. Атака була спрямована на житлові райони, внаслідок чого пошкоджені будинки та промислові споруди.

У результаті обстрілу старший лейтенант поліції отримав контузію та поранення вух. В даний час правоохоронець перебуває в лікарні, де отримує необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, вночі 26 січня російські окупаційні війська обстріляли місто Куп'янськ на Харківщині, використовуючи ракетну систему залпового вогню "Ураган". Наслідком цього нападу стали пошкодження цивільної інфраструктури та підприємства.

За словами керівника МВА Андрія Конашевича, у військових діях ворога зафіксована активність у напрямку Синьківки, контроль над якою дозволив би ворогу наблизитися до Куп'янська. Також напружена ситуація спостерігається у районі села Табаївка Куп'янського району.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, військово-космічні сили рф мають ще близько сотні літаків Іл-76. А відтак втрата одного-двох таких повітряних суден, як і пілотів для агресора не є суттєвими.

Головне