Внаслідок обстрілу Білопілля на Сумщині загинула жінка, - прокуратура

Внаслідок обстрілу Білопілля на Сумщині загинула жінка, - прокуратура

Внаслідок обстрілу Білопілля у Сумській області загинула жінка, ще двоє осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

8 квітня окупанти здійснили авіаудар близько 15:15 по цивільній інфраструктурі у місті Суми, внаслідок чого троє осіб отримали поранення.

О 15:30 того ж дня ворог влаштував три авіаудари бомбами по центральній частині міста Білопілля Сумського району. Унаслідок цих атак загинула жінка, ще двоє осіб отримали поранення, а також були пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури та транспортні засоби.

Сумська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування щодо загиблого та поранених в результаті авіаударів по цивільній інфраструктурі на Сумщині. Згідно з процесуальним керівництвом, розслідування відбувається за фактом порушення законів та звичаїв війни, яке поєднане з умисним вбивством.

Прокурори спільно з іншими правоохоронними органами фіксують наслідки авіаударів, а досудове розслідування здійснюється слідчими Управління СБУ в Сумській області.

Відео з Білопілля записала наша кореспондентка Олеся Боровик.

Нагадаємо, внаслідок атаки безпілотника на одне з підприємств Запоріжжя постраждав 54-річний чоловік, а також загинули троє цивільних людей у прифронтовому Гуляйполі.  Ракета влучила в одне з місцевих підприємств.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в рф вигорів ракетний корабель "Сєрпухов" - у ГУР розповіли деталі.

Головне