Влучання на Дніпропетровщині та Кіровоградщині: є руйнування та жертви

Влучання на Дніпропетровщині та Кіровоградщині: є руйнування та жертви

Російська армія у четвер, 9 березня, атакувала Дніпропетровщину безпілотниками та ракетами. На Кіровоградщині є влучання в енергооб'єкт.

Вибухи у Дніпропетровській області 9 березня

Прильоти зафіксували у Дніпровському, Павлоградському, Криворізькому та Нікопольському районах. За попередньою інформацією, загинула одна людина, ще дві постраждали.

"Пошкоджені енергетична інфраструктура та промислові підприємства. Там серйозні руйнування. На місцях працюють відповідні служби. Приборкують пожежі та ліквідують наслідки атак", - зазначили в ОВА.

Крім того, окупанти не припиняли обстрілів з артилерії по Нікопольській та Червоногригорівській громадах, внаслідок чого загинув 34-річний чоловік. Поранення отримала 28-річна жінка та 19-річний хлопець. Їх госпіталізовано.  

Загалом над областю було збито сім ворожих ракет.

Влучання у Кропивницькому районі Кіровоградщини 9 березня

В ході сьогоднішнього нічного масованого ракетного обстрілу прилетіло по об'єкту енергетичної інфраструктури в Кропивницькому районі.

"Чергова масована ворожа атака. Ворог лупить по критичній інфраструктурі ракетами і дронами. В Кропивницькому районі – влучання в об’єкт енергетики. Відповідні служби – на місці. Без жертв", - розповів керівник місцевої ОВА Андрій Райкович.

Нагадаємо, під час нічної атаки 9 березня, під ударом опинилась і Львівщина. Влучання відбулось у Золочівському районі області. Наразі відомо про четверо загиблих: двоє жінок та двоє чоловіків.

Загалом  за сьогоднішню ніч російські загарбники обстріляли енергетичні об’єкти у семи областях України: Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Запорізька АЕС знову знеструмлена, зв’язок з енергосистемою України станція втратила у четвер, 9 березня, близько четвертої ранку. 

Головне