Влучання в об'єкт інфраструктури: росіяни вчергове атакували Запоріжжя

Влучання в об'єкт інфраструктури: росіяни вчергове атакували Запоріжжя

Російські окупаційні війська вдень у суботу, 17 лютого, вчергове атакували місто Запоріжжя. Внаслідок цього вони, ймовірно, потрапили в об'єкт інфраструктури.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, спочатку Федоров заявив про те, що поблизу села Наталівка, що в Запорізькому районі області, пролунав вибух.

За його словами, російські загарбники влучили по обʼєкту інфраструктури на околиці обласного центру. Наразі інформація щодо постраждалих та загиблих внаслідок удару уточнюється.

Тривогу в Запорізькій області оголосили об 11:59. У Повітряних силах Збройних сил України повідомляли, що виникла загроза застосування балістичного озброєння з боку окупантів. Відбій повітряної тривоги оголосили о 12:48.

Нагадаємо, на територіях Запорізької області, де активно ведуться бойові дії залишається понад 620 родин та більш як 1200 дітей. Переважно людей на небезпечних територіях тримає прив'язаність до майна і житла, а також недооцінка ризиків. Влада робить все можливе аби допомогти людям, які вимушено залишаються на територіях.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вже випустили по Україні щонайменше 24 балістичні ракети північнокорейського виробництва. Цими ракетами, ймовірно йдеться про Kn-23/24, були атаковані сім регіонів - Запоріжжя, Київ, Харків, Кіровоградщина, Полтавщина, Донеччина та Дніпропетровщина.

Головне