Військовий про ставлення росіян до зброї: Вони кидають все, коли ми вибиваємо їх

Військовий про ставлення росіян до зброї: Вони кидають все, коли ми вибиваємо їх

Російські військові не витримують натиску українських воїнів під час штурмів, тому тікають і залишають усю зброю.

Про це розповів пресофіцер 3 ОШБ Олександр Бородін в ефірі "Ми-Україна".

За його словами, на звільнених позиціях ЗСУ знаходять багато стрілецької зброї, бойові комплекти, РПГ.

"Перше, що бачать штурмовики – це відношення до зброї. Вони кидають все. Є різниця, ми відносимося до цього обережно, розуміємо цінність цих речей. У них може бути два бомжа, по чотири БК, багато РПГ, дають достатньо багато стрілецької зброї. Інша справа, що вони не вміють цим користуватись, їх ККД (коефіцієнт корисної дії, - ред.) дуже низький. З початком наступу у нас багато російського "ленд-лізу", - розповів військовий.

Нагадаємо, російські військові на сході та півдні України заклали велику кількість мін. Втім, контрнаступ ЗСУ це не зупинить.

“Треба зазначити, що вони заклали нереальну кількість мін. Вони поставили своїм саперам задачу максимально креативити – ми бачимо, як вони мінують дуже по-різному однією і тією ж міною. Закопують, роблять так, щоб ми не могли їх знайти. Тому нам треба більше працювати над розмінуванням, але це не означає, що нас це зупинить”, – сказав пресофіцер 3 ОШБ Олександр Бородін .

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, всесвітньо відомі футболісти збирають гроші на відбудову ліцею на Чернігівщині.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.