Війська рф поцілили по житлових кварталах Запоріжжя: двоє поранених

Війська рф поцілили по житлових кварталах Запоріжжя: двоє поранених

Щонайменше шість ударів завдали російські війська по Запоріжжю, влучивши у житлові квартали та об'єкти інфраструктури. Попередньо відомо про двох поранених. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

За останню добу в регіоні зафіксовано 360 обстрілів у районі Роботиного, Оріхова, Гуляйполя та Степногірська. Внаслідок атак пошкоджено понад 20 будівель.

Зранку 29 вересня відбулася масштабна атака на Запоріжжя, під час якої окупанти використали 13 керованих авіабомб по житлових будинках. Тоді постраждали 16 людей, серед яких двоє дітей — 8-річна дівчинка та 17-річний хлопець. Дві жінки віком 35 і 73 років були госпіталізовані.

Нагадаємо, внаслідок російського обстрілу на окупованій Запорізькій атомній електростанції була пошкоджена підстанція, що призвело до знеструмлення лінії живлення ЗАЕС. Про це повідомили в Міненерго.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія рф 1 жовтня завдала удару по ринку у середмісті Херсона, внаслідок відомо про дванадцятеро постраждалих. Це сталося близько 9 ранку, під час хвилини мовчання.

 

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.