Війська рф минулої доби 261 раз обстріляли Запорізьку область

Війська рф минулої доби 261 раз обстріляли Запорізьку область

Окупаційні війська протягом минулої доби 261 раз обстріляли з різних видів озброєння населені пункти Запорізької області. Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

"Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області", - йдеться в повідомленні.

Федоров розповів, що противник атакував 147 безпілотниками різної модифікації Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Ольгівське.

Крім того, росіяни вісім разів обстріляли із реактивних систем залпового вогню Гуляйполе, Малу Токмачку, Преображенку і Новоданилівку.

Також 106 разів окупанти вдарили з артилерії по території Приморського, Гуляйполя, Оріхова, Успенівки, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Ольгівського.

Внаслідок російської агресії надійшло 43 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На щастя ніхто із людей не постраждав.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо посилено обстрілює Нікопольщину. Внаслідок ворожих атак у регіоні загинула жінка, ще шість осіб постраждали

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська у четвер, 29 серпня, завдали удару по населеному пункту Новоосинове Куп’янської громади, що на Харківщині. Внаслідок атаки двоє людей отримали поранення

Головне