Відбивали атаку три години: росіяни вночі запустили "шахеди" на Одещину

Відбивали атаку три години: росіяни вночі запустили

Російські загарбники у ніч проти 8 березня здійснили чергову атаку на Одещину. Окупанти запустили на регіон ударні дрони - всього було знищено 18 "шахедів". Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Внаслідок ворожої атаки у регіоні є пошкодження, також було зафіксовано займання.

"Вночі ворог вчергове атакував Одещину ударними дронами. 18 безпілотників знищили наші сили ППО. 

На жаль, не вдалось уникнути влучань. В Одеській області пошкоджено законсервований об'єкт інфраструктури. На відкритій місцевості сталася пожежа, яку оперативно ліквідували", - зазначив Кіпер і додав, що постраждалих у результаті атаки немає.

Водночас керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк зазначила, що повітряну атаку ворога на Одещині відбивали три години. Російські дрони пошкодили об'єкт інфраструктури у Білгород-Дністровському районі, який тривалий час не використовувався.

"Протягом трьох годин відбивали атаку. Зрештою збили 30 безпілотників. По 2 на Херсонщині та Миколаївщині, 8 - на Кіровоградщині та 18 - Одещина", - зазначила Гуменюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", в Одесі близько 11:00 6 березня пролунали вибухи. Росія влаштувала атаку в той час, коли прем'єр-міністр Греції здійснював візит, а вибух стався поруч з місцем його перебування.

Головне