Від Підмосков'я до Владивостока: по всій росії все частіше трапляється "бавовна" (відео)

Від Підмосков'я до Владивостока: по всій росії все частіше трапляється

Щонайменше 13 безпілотників цієї ночі атакували Москву і окупований росіянами Крим. Кремлівська влада, як завжди, заявляє, що все збито. Напередодні вибухи лунали і у Сергієвому Посаді, постраждало 60 росіян. "Бавовна" у рф останніми місяцями стається все частіше. Більше про це розповідає наша Дар'я Цесарук.

Під Москвою палає, місцеві телеграм-канали пишуть, що горить начебто автосервіс у Домодєдово. Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Тим часом столична мерія звітує, вночі збили два дрони, один - у Калузькій області, інший - у районі тамтешньої кільцевої дороги.

Ще 11 БпЛА цієї ночі були в небі над Кримом, їх буцімто уразили в районі Севастополя, а рештки потонули у Чорному морі.

Потужні вибухи за 70 км від Москви лунали і напередодні вранці. Спалахнув Загорський оптико-механічний завод, росіяни там штампували спецтехніку: авіаційні приціли, тепловізори, самонавідні ракетні головки і спостережні прилади. Тепер шукати їм доведеться нове виробництво , бо від цього нічого не зосталось

Причини "бавовни" росіяни встановлюють. Спочатку заявляли, що по будівлі ударив безпілотник. Згодом інформацію про вибух підтвердили в екстрених службах рф, але версію про удар дрона там відкинули. Тепер кажуть, що то рвонуло через порушення технологічного процесу.

Майже добу на місці вибуху працюють рятувальники. Натепер постраждалих 60,ще дев'ятеро - зниклих безвісти.

Вибухова хвиля вибила шибки у 20 багатоквартирних будинках і знесла міжкімнатні перегородки, а в деяких офісах посилилась стеля. Тамтешня влада все обіцяє відремонтувати.

Рвонуло також і за 9000 км від Москви. Вибухи вночі чули у Владивостоці, на базі ВМС росії. Місцева влада заявила про чергові навчання, але при цьому ФСБ наказала жителям про події мовчати.

Останній місяць на росії вибухає все частіше. Минулого тижня безпілотник двічі влучив у вежу "Москва-Сіті", де розташовані кілька російських міністерв. У травні дрони атакували купол Кремля та поцілили по житлових будинках у Новій Москві та у середмісті.

Головне