Вереснята, піонери і трудовики: на ТОТ Луганщини дітей виховуватимуть "по-новому"

Вереснята, піонери і трудовики: на ТОТ Луганщини дітей виховуватимуть

На тимчасово окупованих територіях Луганської області з 1 вересня росіяни почнуть навчати дітей за новою програмою виховання "Луганський характер".

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Він зазначив, що розробкою цієї програми займалися працівники місцевого педагогічного університету, використовуючи досвід радянської системи освіти.

"До прикладу, "характер" формуватимуть у "вереснят" – учнів молодших класів. У середніх класах з’являться "піонери", у старших – трудовики", – написав Лисогор.

Він також уточнив, що останнє "звання" діти зможуть отримати, виконуючи "громадсько-корисну працю".

Раніше стало відомо, що на тимчасово окупованій території Луганської області росіяни розпочали продаж усіх державних шахт так званим "інвесторам".

Оскільки всі дії окупаційної влади є незаконними, після продажу "інвестори" ймовірно просто демонтують обладнання, а шахти будуть закриті, як це вже сталося в сусідній Донецькій області.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські війська у ніч проти 25 серпня атакували Україну, використавши ударні безпілотники, крилаті й балістичні ракети. Силам ППО вдалося збити вісім безпілотників та більшу половину ракет.

Головне