Вечірній удар по Чорнобаївці: дівчина-підліток втратила руку внаслідок обстрілу

Вечірній удар по Чорнобаївці: дівчина-підліток втратила руку внаслідок обстрілу

Російське окупаційне військо ввечері 11 липня здійснило обстріл Чорнобаївки на Херсонщині. Ворог цілив по житловому сектору, важких травмувань в результаті чергового акту агресії рф зазнала неповнолітня дівчина.

Як інформує Херсонська ОВА, 16-річна дитина отримала поранення після прямого влучання снаряду в житловий будинок. Лікарі діагностували у неї травматичну ампутацію руки та множинні осколкові поранення тулуба. Бригада швидкої допомоги терміново доправила підлітка до лікарні у вкрай важкому стані.

"Швидка" доставила підлітка до лікарні у вкрай важкому стані. Нині медики дообстежують дівчинку та надають допомогу", - вказано у дописі.

Раніше цього дня загарбники атакували Токарівку Дар’ївської громади на Херсонщині. Від отриманих внаслідок обстрілу травм загинув 41-річний чоловік. Артилерійським вогнем військовослужбовці накрили сьогодні і селище Кіндійка. Поранень зазнав 61-річний чоловік,лдікарі діагностували у нього вибухову травму та уламкове поранення спини.

Нагадаємо, 13 липня росіяни двічі вдарили по селищу Буда на Харківщині, при чому повторний удар був здійснений вже коли на місце влучання прибули екстені служби. Обстріл обірвав життя двох людей та поранив ще понад два десятки осіб. Загиблими виявились співробітники Нацполіції та Держслужби з надзвичайних ситуацій. Серед поранених - п'ятеро залізничників

Як писав "Ми-Україна" раніше, на фронті від ранку 13 липня відбулося 109 бойових зіткнень. Найбільше ворог атакує на Покровському напрямку, там за день Сили оборони відбили вже 17 атак. 

Головне