Вбивство українки в Німеччині: поліція затримала двох росіян

Вбивство українки в Німеччині: поліція затримала двох росіян

Поліція у Німеччині підозрює росіянку та її німецького чоловіка у вбивстві 27-річної українки Маргарити, яка була знайдена мертвою 15 березня.

Про це повідомляє Bild у суботу, 16 березня.

За словами журналістів, 43-річного чоловіка та 44-річну жінку, яких підозрюють у злочині, затримали. У той же час поліція продовжує розшукувати матір загиблої жінки. Bild, посилаючись на джерела, вказує, що її також могли вбити з метою викрадення дитини.

Журналісти також зазначили, що Маргарита родом з Харкова. Вони разом з матір'ю та донькою прибули до Німеччини чотири місяці тому і проживали в таборі для біженців у місті Мангайм. Останній раз їх трьох бачили в ресторані з жінкою, яка, ймовірно, мала допомогти їм оформити німецькі документи. Видання повідомляє, що наразі невідомо, чи ця жінка є тією, у якої було знайдено дитину.

Довідка.

14 березня у Німеччині було знайдено мертвою українку. За даними поліції, жінку раніше розшукували як зниклу безвісти. Слідчі також шукали немовля, якому було лише п'ять тижнів, і його бабусю.

"Слідчим вдалося знайти дитину загиблої жінки. П’ятитижневу дівчинку доправили до лікарні, де провели аналіз ДНК, тест підтвердив, що це дійсно немовля 27-річної вбитої українки", - додали правоохоронці.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президент Казахстану запропонував змінити герб країни.

Головне