Вартість Twitter впала на понад 70% після покупки Маском і зміни назви на X

Вартість Twitter впала на понад 70% після покупки Маском і зміни назви на X

Вартість соцмережі X, відомої раніше як Twitter, знизилася на 71% після того, як компанію купив американський мільярдер Ілон Маск і змінив її назву. Про це повідомляє вебсайт Axios. 

Маск придбав Twitter за 44 мільярди доларів у жовтні 2022 року, а у липні 2023 року перейменував платформу в X.

Вартість X на кінець листопада 2023 року становила близько 12,5 мільярда доларів. Проте, кількість щомісячних користувачів впала на 15% за перший рік.

Втрати повʼязують із занепокоєнням щодо зростання ненависті на платформі, відсутності модерації та бойкотом крупних рекламодавців.

Нагадаємо, SpaceX вивела на орбіту перші супутники Starlink, які надають пряме підключення до смартфонів. Цей крок спрямований на розширення світового зв'язку та усунення "мертвих" зон, де відсутній зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо топ найнебезпечніших людей в інтернеті 2023 року: у списку Маск та Трамп 

Як писали "Ми-Україна" раніше, військово-морські сили планують масштабну операцію з розмінування акваторій Азовського та Чорного морів. З розмінування акваторій Чорного та Азовського морів піде три-п'ять років. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

За його словами, фахівці планують розмінування морів та створили штаб, який здійснить цей процес.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.