ВАКС відмовив у клопотанні прокурора - запобіжний захід Лієву не обрали

ВАКС відмовив у клопотанні прокурора - запобіжний захід Лієву не обрали

Вищий антикорупційний суд відмовив прокуратурі в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу екскерівнику департаменту військово-технічної політики Міноборони Олександру Лієву. Про це повідомили кореспонденти каналу "Ми-Україна".

Лієва звільнили з-під варти в залі суду.

Нагадаємо, прокуратура просила взяти його під варту на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 268 мільйонів гривень. Його звільнили з-під варти в залі суду.

Олександр Лієв - екскерівник департаменту Міноборони, є одним із фігурантів у справі про заволодіння майже 1,5 млрд грн на закупівлі боєприпасів.

Нагадаємо, в Україні викрили чергову схему розкрадання коштів держбюджету під час закупівлі снарядів для армії. СБУ у співпраці з Міноборони виявили факт спроби викрадення майже 1,5 млрд гривень на придбанні 100 000 боєприпасів посадовцями фірми "Львівський арсенал".  

Як писали "Ми-Україна" раніше, вищий антикорупційний суд обирає запобіжний захід колишньому керівнику Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони.

 

Головне