ВАКС стягнув у дохід України два літаки Ан-148, які належали рф

ВАКС стягнув у дохід України два літаки Ан-148, які належали рф

Вищий антикорупційний суд України стягнув у дохід України два літаки Ан-148, які належали російській компанії "Ільюшин Фінанс Ко". Про це повідомила пресслужба Міністерства юстиції України. 

Відомо, що є спеціалізованою компанією, що входить до складу державної корпорації "Ростех" та відповідає за функціональний напрямок у сфері лізингу, управління обслуговування та продажу літаків, виготовлених на авіаційних заводах рф.

До початку та під час повномасштабного вторгнення росії в Україну компанія системно співпрацює з вищим російським політичним керівництвом та постачає літаки й комплектуючі російським силовим відомствам та структурним підрозділам Міноборони росії.

Нагадаємо, що суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді застави на суму 12 мільйонів гривень до народного депутата, якого підозрюють у незаконному збагаченні на суму понад 11 мільйонів гривень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, антикорупційний суд на два місяці відправив у СІЗО заступника міністра агрополітики Маркіяна Дмитрасевича

Головне