В ЗСУ підтвердили знищення нафтобази та складів БК окупантів у Криму

В ЗСУ підтвердили знищення нафтобази та складів БК окупантів у Криму

Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ підтвердило удари по нафтобазі та складах рф у Криму. Цілі були уражені в тимчасово окупованому Октябрському Красногвардійського району.

У ЗСУ підтвердили удари по нафтобазі та складах рф у Криму 22 липня

Як відомо, так звана окупаційна "влада" тимчасово окупованого півострова вдень 22 липня заявила про атаку невідомих безпілотників на "інфраструктурні об'єкти" у Красногвардійському районі. Більше ясності картині додали кримські пабліки, які стали активно публікувати місця "прильотів". Так, за їхніми даними, під удар потрапив один зі складі боєприпасів Чорноморського флоту та нафтосховище.

У зв'язку з "бавовною" так звана окупаційне "керівництво" оголосило евакуацію населення в радіусі п'яти кілометрів від місця події до пунктів тимчасового розміщення. Також призупинено рух Кримською залізницею. Окупанти кажуть, що обійшлося без постраждалих.

Як писав “Ми-Україна” раніше, 19 липня у Кіровському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. Там зайнявся військовий полігон. У зв’язку з пожежею на полігоні місцева влада перекрила трасу “Таврида” та евакуювала мешканців чотирьох населених пунктів.

Головне