В ЗСУ підтвердили результативний удар по 810-й бригаді морської піхоти рф

В ЗСУ підтвердили результативний удар по 810-й бригаді морської піхоти рф

В ЗСУ підтвердили результативний удар по 810-й бригаді морської піхоти рф. Про це повідомили Сухопутні війська.

В момент удару в будівлі, у яку прилетіла ракета, був концерт.

В Страткомі додали, що окупанти зібралися для святкування дня артилериста - ЗСУ "гаряче привітали їх".

За твердженнями росіян, втрати внаслідок цього удару склали кілька десятків солдатів. Ще близько сотні отримали поранення.

"Концерт, під час якого було завдано удару, був приурочений до Дня ракетних військ. Одна з ракет влучила безпосередньо у гримерку та сцену, де виступала Меньшова", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російське окупаційне військо посилило штурми та авіаудари на Таврійському напрямку. Про це повідомив командир оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський. 

За його даними, росіяни різко збільшили кількість штурмових дій та авіаударів. Зокрема, вони почали частіше скидати КАБи з літаків.

"На таврійському напрямку ворог завдав 1 ракетного та 29 авіаударів, провів 38 бойових зіткнень та здійснив 911 артобстрілів", - зазначив Тарнавський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сили оборони за минулу добу ліквідували ще 850 окупантів та знищили 17 артилерійських систем і 7 ворожих танків. Станом на 22 листопада особові втрати рф в Україні з початку повномасштабного вторгнення складають 320 670 солдатів.

Головне