В Укренерго закликали українців перенести енергоспоживання на денні години

В Укренерго закликали українців перенести енергоспоживання на денні години

В "Укренерго" попросили українців звикати до ощадливого енергоспоживання, особливо зранку і ввечері, і перенести його у день. Про це повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Як зазначив голова правління Укренерго Володимир Кудрицький, в цей час найбільша сонячна активність і комфортна температура для роботи сонячних станцій. Крім цього, він закликав до ощадливого енергоспоживання, особливо зранку і ввечері.

Нагадаємо, на 30 липня відключень світла не заплановано – все через зниження температури повітря та те, що з планового ремонту вийшли додаткові генеруючі потужності.

"Звикайте до ощадливого енергоспоживання, особливо зранку і ввечері. Ця звичка всім нам знадобиться восени і взимку", - повідомив він.

Енергетики попросили українців наразі перенести споживання електроенергії на денні години.

"До всіх одне прохання — якщо є можливість, переносьте енергоспоживання наразі на денні години, з 11 до 15", - заявив Кудрицький.

Нагадаємо, російські окупанти скинули вибіхувку з дрона на мирних жителів села Ромашкове Білозерської громади на Херсонщині. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, відключень світла у вівторок, 30 липня, не прогнозується. Про це повідомили у ДТЕК.

Головне