В Україні ліквідували воєнкора-пропагандиста із "РИА Новости", ще троє журналістів поранені

В Україні ліквідували воєнкора-пропагандиста із

В Україні на фронті загинув воєнкор-пропагандист із "РИА Новости". Агентство повідомило, що Ростислав Журавльов потрапив під обстріл.

Також під час обстрілу поранення отримали фотокореспондент "РИА Новости" Костянтин Міхальчевський, кореспондент газети "Известия" Роман Польшаков та його оператор Дмитро Шиков. Їх разом із загиблим Журавльовим "накрили" в районі села Пʼятихатки Запорізької області.

В "Известия" уточнюють, що в Польшакова чотири уламкові поранення, а в Шикова - уламки в мʼяких тканинах і перелом.

Міноборони росії стверджує, що пропагандисти потрапили під обстріл касетними боєприпасами.

"Підрозділи ЗСУ завдали артилерійського удару по групі журналістів МІЦ Известия та інформаційного агентства РИА Новости. Вони готували матеріали про артилерійські обстріли ЗСУ касетними боєприпасами населених пунктів Запорізької області", - заявили окупанти.

20 липня українські військові ліквідували російського загарбника та пропагандиста Михайла Лучина. Він вів популярний серед громадян рф Telegram-канал "Миша на Донбассе".

Нагадаємо, що Збройні Сили України за минулу добу, 20 липня, знищили ще 530 росіян. З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну українські захисники ліквідували близько 240 000 окупантів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Минулої доби, 21 липня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 640 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили сім танків, 16 бойових броньованих машин, 19 артилерійських систем, одну РСЗВ, вісім засобів ППО та 11 безпілотників.

Головне