В Україну повернули тіла 64 полеглих оборонців

В Україну повернули тіла 64 полеглих оборонців

В Україну повернули тіла 64 полеглих оборонців. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

“Сьогодні за результатами проведення репатріаційних заходів, українській стороні вдалося повернути на підконтрольну уряду України територію тіла (останки) 64 загиблих (померлих) оборонців України”, — йдеться у повідомленні.

Російській стороні передали тіла загиблих окупантів. У відомстві додали, що ЗСУ забезпечать належне та безпечне перевезення репатрійованих тіл (останків) загиблих (померлих) оборонців України.

Тіла відвезуть до визначених держустанов для передачі представникам правоохоронців та судово-медичним експертам з метою організації і проведення процесуальних (слідчих) дій та судових експертиз, необхідних для встановлення осіб загиблих.

Нагадаємо, російські загарбники у четвер, 5 жовтня, завдали два авіаудари по населених пунктах Херсонської області. Армія рф влучила поблизу обʼєкта транспортної інфраструктури.

Як ми зазначили раніше, у Бериславі на Херсонщині окупанти обстріляли медичний заклад, в результаті загинуло двоє людей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у четвер, 5 жовтня, поцілили по Купʼянському району на Харківщині, в результаті загинуло 49 людей, семеро поранених.

 

 

Головне