Армія рф завдала два авіаудари по населених пунктах Херсонської області

Армія рф завдала два авіаудари по населених пунктах Херсонської області

Російські загарбники у четвер, 5 жовтня, завдали два авіаудари по населених пунктах Херсонської області. Про це повідомив керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. 

За його словами, армія рф влучила поблизу обʼєкта транспортної інфраструктури.

Як ми зазначили раніше, у Бериславі на Херсонщині окупанти обстріляли медичний заклад, в результаті загинуло двоє людей.

“У Херсоні через російську агресію двоє людей загинули, один отримав поранення”, - написав на Facebook сторінці очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Зазначається, що протягом останніх пʼяти днів росія втрачає на Таврійському напрямку понад 250 своїх військових. Після втрат позицій росіяни збільшили свою активність - провели 41 бойове зіткнення за добу.

Нагадаємо, що російські загарбник продовжують воювати з медичним закладами на Херсонщині. У четвер, 5 жовтня, посеред дня "прилетіло" по чотириповерховій лікарні у Бериславі, верхній поверх зруйнований повністю.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у четвер, 5 жовтня, поцілили по Купʼянському району на Харківщині, в результаті загинуло 49 людей, семеро поранених.

 

Головне