В Україні засуджено командира бойовиків, який намагався захопити позиції ЗСУ під Мар’їнкою

В Україні засуджено командира бойовиків, який намагався захопити позиції ЗСУ під Мар’їнкою

На боці окупантів чоловік брав безпосередню участь у неодноразових штурмах населених пунктів під Мар’їнкою. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

За даними військової контррозвідки СБУ, зловмисник командував загоном бойовиків під час кулеметних обстрілів позицій ЗСУ. Українські захисники взяли зрадника у полон під час жорстоких боїв поблизу Красногорівки.

Вже зараз суд визнав ого винним у вчиненні державної зради - чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі.

На боці окупантів чоловік брав безпосередню участь у неодноразових штурмах населених пунктів під Мар’їнкою, за що у вересні 2023 року став командиром підрозділу бойовиків.

Нагадаємо, заступника директора одного із Департаментів Київської міської державної адміністрації викрили на хабарництві. Посадовець КМВА вимагав із столичного бізнесмена "відкати" за можливість отримувати пільгове фінансування на відбудову бізнесу. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, мешканець Великого Бурлука на Харківщині під час окупації організував трансляцію центральних телеканалів росії на території регіону. Про це повідомили у Службі безпеки України. 

Зловмисником виявився колишній інженер місцевої телерадіокомпанії, який проживав у селищі Великий Бурлук Куп’янського району.


 

Головне