В Україні розпочали другий етап тестування освітнього застосунку "Мрія"

В Україні розпочали другий етап тестування освітнього застосунку

Міністерство освіти і науки України повідомляє про початок другої фази підготовки до впровадження інноваційного освітнього застосунку "Мрія". Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

На цьому етапі понад 2000 вчителів беруть участь у спеціалізованих тренінгах.

Педагоги разом із тренерами активно тестують функціональні можливості "Мрії". Вони практикуються у заповненні електронних класних журналів, створенні розкладів та призначенні домашніх завдань. Під час тренінгів розглядаються різноманітні сценарії, які можуть виникнути в реальному навчальному процесі. Команда розробників уважно слідкує за відгуками вчителів та оперативно надає підтримку у вирішенні можливих проблем.

Завершальним етапом стане пілотне впровадження застосунку в навчальний процес. З 2 вересня "Мрія" буде запущена у 40 школах шести областей України та міста Києва. Це дозволить учням, вчителям та батькам випробувати новий цифровий інструмент в реальних умовах навчального року.

Нагадаємо, поліція виявила пістолет під час обшуків у справі про вбивство мовознавиці Ірини Фаріон. Йдеться про пістолет "Форт" та набої. Про це повідомляє Галицький районний суд Львова.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який, ймовірно, погрожував пістолетом працівникам ТЦК та СП під час перевірки військово-облікових даних. Про це повідомляє поліція регіону.

Головне