В окупованому Маріуполі знищено склад з боєкомплектом росіян

В окупованому Маріуполі знищено склад з боєкомплектом росіян

У тимчасово окупованому Маріуполі пролунали вибухи. У результаті сталася пожежа на місці базування російських окупантів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

За його словами, 29 лютого в Маріуполі сталася пожежа в області базування росіян між вулицею Тополіна та річковою заплавою Кальчик.

"Раптом (ні) спалахнула пожежа", - зазначив він.

Після вибуху, який викликав пожежу, за словами Андрющенка, дві карети швидкої допомоги (з 10, які працюють у місті) виїхали на місце події в напрямку Мелекіне.

"З огляду на задіяну кількість та швидкість, окупанту поплохело геть. З пораненими в лікарні Маріуполя "швидкі" не повертались. Судячи за все, пакували на місці. Построєніє" - запитав Андрющенко.

Крім цього, зранку 1 березня, стало відомо, що у окупантів в Маріуполі мінус один комплект боєзапасу.

"Маріупольська бавовна. Наслідки. Почнемо день з хорошего. Дуплет. Підтверджуємо збиття "кари небесної" базуванням окупанта на північному – заході в напряму с. Старий Крим /Каменське/Кальчик. Мінус склад БК", - повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгення російської федерації Збройні сили України знищили 414 680 солдатів армії рф. За останню добу було ліквідовано ще 920 військових.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Рада може ухвалити новий законопроект про мобілізацію до кінця березня.

Головне