В окупованому Бердянську прогримів вибух

В окупованому Бердянську прогримів вибух

В окупованому Бердянську вранці, 6 грудня, стався сильний вибух, який привів до блокування руху на певних ділянках міста загарбниками.

Про це повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

"Бердянськ, окупанти, доставку замовляли? О 5.15 в місті пролунав гучний вибух, який чуло кілька мікрорайонів", - йдеться у дописі.

Вибух було чутно в кількох мікрорайонах, і після нього окупанти обмежили рух біля Вічного вогню, навіть для пішоходів. 

Інформація також підтвердили місцеві Telegram-канали. Там вказали, що вибух найчітче почувався в районі Спорткомплексу, Азмолу та Ліска.

Нагадаємо, у Криму дві диверсантки отруїли російських окупантів у військовій частині Сімферополя. Джерела у російських спецслужбах розповіли подробиці про те, ким були ці дві дівчини.

Обидві дівчини є уродженками Криму, одна з них народилася у Сімферополі, інша – у Саках. Проте на момент отруєння обидві жили в Сімферополі.

Їх приблизний вік, за словами джерела у ФСБ, 22 і 25 років. Їх назвали "симпатичними" та "навіть модельної зовнішності". Росіяни стверджують, що саме це допомогло диверсанткам віддати "довірливим військовим" алкоголь та продукти, які були отруєні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у ніч з 5 на 6 грудня випустили по мирних українських населених пунктах 48 дронів-камікадзе. Нічне протистояння між "шахедами" ворога та українською ППО завершилось із рахунком 41/48. 

Головне