В окупованому Бердянську прогримів вибух

В окупованому Бердянську прогримів вибух

У тимчасово окупованому Бердянську стався потужний вибух. Про це повідомила голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Цей інцидент трапився у мікрорайоні Ліски.

За попередніми даними, вибухнув автомобіль. Місцеві жителі повідомили про гучний звук та стовп чорного диму в районі рибзаводу. На місце події прибули пожежники та машини швидкої допомоги окупаційних сил.

Галіціна зазначила, що окупаційна влада наразі утримується від коментарів щодо інциденту. "Це типова тактика окупантів, спрямована на приховування реального стану речей від місцевого населення та світової спільноти", - підкреслила вона.

Подробиці вибуху та інформація про можливі жертви чи постраждалих наразі не відомі. Ситуація в окупованому місті залишається напруженою, а місцеві жителі очікують на подальшу інформацію про інцидент.

"Окупаційна влада наразі не коментує ситуацію. Це типова тактика окупантів, спрямована на приховування реального стану речей від місцевого населення та світової спільноти", - додали у МВА.

Нагадаємо, російські війська вранці 2 жовтня атакували готель у Словʼянську Донецької області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на світанку російські війська здійснили атаку ударними безпілотниками на Ізмаїльський район Одеської області. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Головне