В одному з міст Сумської області вводять графіки подачі води

В одному з міст Сумської області вводять графіки подачі води

В одному з міст Сумської області вводять графіки подачі води через відключення електроенергії, водопостачання буде обмежено в деяких районах Конотопа. Про це повідомив мер Конотопа Артем Семеніхін.

"У зв'язку з тим, що зараз фактично немає електропостачання у нашому місті, у двох мікрорайонах та у селі Підлипному зараз практично відсутнє водопостачання. Сьогодні у тестовому режимі, а завтра на постійній основі воду подають з 6:00 до 10:00 та з 16:00 до 22:00", - заявив він.

Через відключення електроенергії воду в мікрорайонах "Житломасив", "КВРЗ" та селі Підлипне будуть подавати лише вранці та ввечері.

Воду подаватимуть за допомогою генераторів. Як зазначив Семеніхін, подача води генераторами виявиться дорогою, тому міська влада вирішила відмовитися від ремонту колекторів та водопроводу, щоб забезпечити жителів водою у спекотний період.

Нагадаємо, контррозвідка Служби безпеки України затримала ще одну російську інформаторку на Харківщині, яка передавала російському агресору інформацію про розташування українських військ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, працівники Державного бюро розслідувань висунули підозру колишньому міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку, який у 2022 році намагався підбурити деяких українських посадовців до державної зради. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

 

 

 

Головне