В Одеському районі Одещині зафіксовано два влучання під час повітряної тривоги

В Одеському районі Одещині зафіксовано два влучання під час повітряної тривоги

В Одеському районі Одещині зафіксовано два влучання під час повітряної тривоги. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Внаслідок обстрілу постраждали троє людей постраждали. Жінку 96 років дістали з-під завалів у дачному кооперативі, її шпиталізували, ще двоє літніх людей (72 та 73 років) отримали травми.

Нагадаємо, обидва російські десантні катери, які уразили у тимчасово окупованому Криму 10 листопада, пішли на дно. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Один з кораблів був більш давнього проекту 1176 "Акула" та інший новіший ― проекту 11770 "Серна". 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська готували якусь операцію із застосуванням знищених катерів. Про це ефірі ток-шоу "На часі" заявив колишній заступник начальника штабу ВМС ЗСУ Андрій Риженко.

"Я так розумію, що особовий склад також в наявності. Тобто росіяни могли готувати якусь операцію рейдову з застосуванням цих двох катерів... Враховуючи, що пункт базування Чорноморське, знаходиться не далеко від окупованого узбережжя Кінбурнського півострову, я думаю, що росіяни готували перекидання техніки або рейд з метою підсилити свої позиції", - йдеться в повідомленні.

Головне